Waarom registreren, inloggen,

 

Voorheen hoefde je niet in te loggen. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we er om verschillende redenen voor gekozen vanaf nu wel een registratie te vragen. Zo voorkomen we misbruik, weten we beter wie onze actieve lezers zijn en kun je makkelijker mee doen aan geplande activiteiten. We hebben nog veel meer nieuwe ideeën, hopelijk ontdek je die later op de website.

Terug naar registreren

Wanneer inloggen

Wil je graag buiten de beknopte versie van de verslagen of meldingen, de volledige versie? Log je dan in met je e-mailadres en je wachtwoord via de link "inloggen" bovenaan de pagina.

Ben je nog niet geregistreerd, Maak dan je account aan. Een account is gratis.

Registreren

Heb je nog geen account? Ga dan naar de home-pagina en volg de link "Ik sluit mij aan", om er één aan te maken. Bovenaan onze pagina's vind je eveneens een link naar onze registratiepagina. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail.

Wat we vragen en waarom

 • Je naam: Zo weten we met wie we te doen hebben als we een mailtje ontvangen, waaruit we de afzender niet kunnen afleiden.
 • Je e-mailadres: die hebben we nodig om je account te bevestigen en om onze nieuwsbrief te verzenden.

  • Bij samenkomsten of evenementen:

   • Je adresgegevens: indien gewenst, voor het verzenden van uitnodigingen, verslagen of dergelijk.

  • Bij welke sociale huisvestingsmaatschappij je huurt:

   • Zo kunnen we beter inspelen tot het verstrekken van informatie aangaande deze maatschappij.

Account (login) verwijderen

Als je je account bij pash.be wilt verwijderen, naam dan contact op met ons via pashcontact(at)gmail(dot)com

Om je account te verwijderen hebben we de volgende gegevens van je nodig: je voor- en achternaam en het e-mailadres waaraan het account is gekoppeld.

Veiligheid en privacy

Je gegevens worden gecodeerd opgeslagen en zijn niet toegankelijk voor derden. PASH gebruikt je gegevens niet voor verkoop aan derden en speelt ze niet aan andere partijen door.